Nyheder

 

 

 

SIDSTE NYT :

 

 

 CIMBA ER D: 11.8.12 BLEVET DKSPCH 

 

 

15/08-12:

I weekenden var Scott og Cimba til stævne i Albertslund ( VeH ).

Cimba fil sit 3. cert i sp3 med en 5. plads og kan nu kaldes sig Dansk Spring Champion ( DKSPCH ).

Faktisk har han fået alle 3 certer ude i Albertslund - men med 3 forskellige dommere.

Så mangler han bare de 3 certer i Agility.

 

08/08-12:

Ååhh ja så er der lidt overskud til at få opdateret hjemmesiden.

Der er sket meget over de sidste par mdr.

 

Stævner/Resultater er opdateret.

 

I denne uge er træningen startet op igen i Herringløse og i Roskilde Agility.

 

Susanne har nu været i dialyse i godt 3 uger og det fungere heldigvis fint - lige bortset fra at nyrefunktionen stadig ligger på en 2-3 %, så der skal muligvis ændres i natprogrammet i næste uge.

Hun er også skrevet op til nogle forundersøgelser med henblik på transplantation.

 

D 15-16 Juli var Susanne på CAPD ambulatoriet og blev lært op i natmaskinen, som Matildhe ( Sygeplejerske ) kom og installerede herhjemme om eftermiddagen d 16.

 

D. 13 Juli var Susanne på CAPD ambulatoriet of få dialyse i 5 timer og det holdt tæt, heldigvis.

 

I uge 28 var Scott og Cimba på uge-kursus i Vor Frue med Sarah Lorentzen som instruktør og selvtræning.

 

D.7 Juli var Scott og Frodo på kursus hos Tina Mette Jørgensen i Faxe. Et kursus som handlede om selvkontrol hos hunden. Så det var en meget træt Frodo der kom hjem fra det kursus.

 

D. 26 Juni blev Susanne re-opereret for 3, gang, da det viste sig at der var en utæthed omkring filtproppen i maven.

 

D.23 Juni var vi til 50 års fødselsdag i Greve hos Jesper ( Susannes kusines mand ) med reception og let buffet om eftermiddagen og burgere og pølser fra grill om aften. En rigtig hyggeligvdag i godt selskab.

 

Dagen efter var vi igen til fødselsdag denne gang i Vindinge hos Nevø William som blev 4 år.

 

D. 16 Juni var vi til 2 x 50 års fødselsdag i Valby, hos Per og Marianne ( Susannes fætter og kone ). Rigtig hyggeligt og meget lækkert mad - helstægt pattegris med tilbehør.

 

Om søndagen var Scott til stævne i Albertslund med Cimba.

 

D. 4 Juni blev Susannes mor 65 år, så der inviterede hun os alle sammen på Fregatten i Hundige Havn. Mums hvor vi spiste godt og hjem bagefter og drikke kaffe og spise jordbærtærte.

Dagen efter var vi på den igen, da hun holdte fødselsdag for familie og venner.

 

D. 3 Juni var vi til stævne i Hillerød. Cimba havde nogle rigtig gode løb og var meget tøt på at få et cert, men desværre heller ikke denne gang - til stor ærgrelse for Karen som var der det meste af dagen. Super hyggeligt at hun gider komme og kigge og heppe.

 

D. 2 Var vi til Midsommer Cup i Vor Frue. Frodo og Cosmo var tilmeldt. Cosmo habde nogle gode løb, men var godt træt. Frodo kom igennem et løb og mistede som sædvanlig fokus på banen.

 

D. 25 Maj rejste vi 5 dage til Rømø/Ribe, da vi havde tilmeldt Cimba til Ribes hundevenners Pinsestævne. Vi havde lejet en ferielejlighed på Rømø ( Danland feriecenter ) og havde Cimba og Frodo med. Scotts forældre passede Westierne og Pia gav Malthe mad.

Vi var så heldige at sommeren lige kom på visit de 5 dage.

Det var et rigtig hyggeligt Pinsestævne og Scott og Cimba havde nogle rigtig gode løb - det blev dog ikke til nogle certer, men de kom i finaleløbet og blev nr 5.

 

D 23 Maj blev Susanne re-opereret da kateteret havde sat sig fast nede imellem tarmene, og da lægen skulle prøve at lirke den fri, lavded han hul på slangen.

14/05-12:

I lørdags var vi til stævne i Hvalsø, stævnet blev afholdt af Hvalsø hundevenner.

Det var rigtig koldt og blæsende, men det tog Cimba sig ikke af - for han havde 2 kanon løb og 2 disk.

Cimba blev disket i sit første løb som var Ag3, i AgÅ løb han super flot og blev nr 4. SpÅ var et kanon løb som også blev filmet, og her blev han nr 2. I Sp3 blev han disket og Scott gled på banen. Og med en 4.plads i AgÅ og en 2. plads i SpÅ blev Cimba stævnets bedste mellemhund og vandt pokalen.

Nicholas, Kisa og børnene var ude og heppe på Scott og Cimbas 2 første løb - det var rigtig hyggeligt.

Og så må vi heller ikke glemme at Scott og Cimba kvalificerede sig til DM :-)

Cimba SpÅ løb kan ses her

 

D. 5-6 Maj var vi til stævne i Roskilde. Bestemt ikke noget at skrive om. Lørdagen startede med lidt kaos da banerne blev flyttet pga for dårligt underlag. En klog beslutning trods alt.

Cimba havde ikke de bedste løb nogle af dagene, og havde ikke et fejlfrit løb.

 

02/05-12:

Susanne har i dag været til kontrol på CAPD Amb for at få skiftet forbindinger og skyllet dialyse kateteret igennem. Det fungerede som det skulle og alt så fint ud. Skal have taget sting i næste uge. Blodtrykket er også faldet en del efter hun har fået mere vanddrivende og kommet af med 3 l vand.

 

I weekenden d 28-29 var vi til stævne i Albertslund. Cimba var tilmeldt 9 løb over weekenden. Lørdag fik han sit 2. cert i spring og en 4. plads i åben. Søndag fik han sine første DM kval i både ag og sp. Alt i alt en god weekend men MEGET KOLD.

 

D. 20 blev Susanne indlagt på Roskilde sygehus for at få lagt lagt dialyse kateter i bughulen. Operationen gik godt og hun fik lov til at komme hjem igen dagen efter. Hun må bare ikke løfte noget de næste 6 uger.

 

D. 17 April var vi til Susannes mors afskedsreception, som blev holdt på Greve kommune. Susannes mor gik på pension som dagplejemor igennem 37 år.

Vores lille niece Olivia blev også 1 år denne dag.

 

D. 14 var vi til Olivias 1 år fødselsdag i Vindinge. En rigtig hyggelig dag med boller og hvad der ellers hører til., og senere pizza fra pizzafabrikken :-)

 

06/04-12:

Ja så skriver vi April, og forhåbentlig er foråret på vej :-)

 

I dag er Scott taget til Ringsted med Cimba, for at deltage på et kursus hos Tina Mette. Og senere på dagen står den på træning med Frodo.

 

I går var vi hjemme hos Susannes mor til påske-hygge. Fantastisk vejr, så hundene var i haven det meste af dagen - og de nød det. Traditionen tro fik vi lammekølle med flødekartofler og salat til aften, og mums hvor var det lækkert.

 

Søndag d 1. april var vi hjemme hos Nicholas og Kisa. Rigtig hyggelig eftermiddag og aften.

 

Lørdag d 31. marts var vi på Amager til Sofias 1 års fødselsdag, med boller og lagkage.

 

Fredag d 30. fik Susanne af vide at hun skal i dialyse :-(

Susanne ringede til sygehuset for at få svar på de seneste blodprøver, og de viste desværre at nyrefunktionen var blevet yderligere forværret. Så hun skal starte i dialyse efter påske .

 

27/03-12:

Susanne har i dag været oppe og få taget nye blodprøver, så nu er det bare at vente på at lægen ringer med svar.

 

D. 22 blev Cosmo 8 år, som tiden dog går.

 

D. 18 blev Frodo 3 år. Nu håber vi så på at han snart bliver lidt mere voksen - specielt hvad angår agility.

 

Fredag d 16 var vi i Glassalen og se Mick Øgendahl. Et fantastisk underholdene show. Vi var inden showet på Hard Rock Cafe og spise en 3 retters menu. Dejlig aften.

 

D. 18 var Susanne til kontrol med nyrerne. Det viste sig desværre ar nyrefunktionen var helt nede på 8%, så der skal tages nye blodprøver igen. Hvis ikke tallene ser pænere ud, så skal hun starte i dialyse :-(

 

D. 10 og 11 var Scott på kursus med Russellerne. Om Lørdagen var han på kursus med dem begge i HAC. Et kursus som Nete havde arrangeret som tak for hjælpen med at lægge kunstgræs. Der blev taget nogle gode billeder af både Cimba og Frodo ( Tak Lene ) . Billederne kan ses her.

Søndag var det kun Scott og Frodo der var på kursus. Det var Tina Mette Jørgensen som afholdte et kursus i Ringsted.

 

D 3 var Pia til spisning. Vi havde en rigtig hyggelig spilleaften. Havde endelig fundet et spil hvor Scott ikke vandt :-)

 

22/02-12:

I søndags var vi til årets første agility stævne, som blev afholdt i Vallensbæk Idrætscenter af VAS.

Cimba var tilmeldt 4 løb, og ifølge kataloget var der lagt op til en meget lang dag.

Cimba havde to flotte løb og blev disket i 2, men var også en lille smule ukoncentreret. I sp3 blev han nr 11 med 0 fejl og i Ag3 blev han nr 5 med 5 fejl ( en slalom fejl ).

Ifølge tidsplanen skulle stævnet slutte kl ca 21.15, men de kom heldigvis en time foran.

Cosmo og Chili blev passet af Susannes mor, så de skulle også lige hentes på vejen hjem.

 

Lørdag var Scott ude og hjælpe med at lægge kunstgræs i hallen i HAC

 

Lørdag d 11 var vi til Hannahs ( niece ) 4 års fødselsdag, med boller og lagkage og hvad der dertil hører. Og hannah blev vældig begavet :-)

 

09/02-12:

I tirsdags var Scott nede og aflevere en urinprøve fra Cimba til dyrlægen. Urinprøven viste heldigvis ingen krystaller :-) Så nu skal Cimba bare have noget til at forhindre dannelsen af krystaller igen.

 

27/01-12:

Her til morgen har Cimba været til kontrol hos dyrlægen igen igen. Scanningen viste ingenting, heldigvis, men urinprøven var ikke helt ren. Så han skal fortsætte med dåsemad ( Hills s/d ) i 10 dage mere, og så skal der tages en ny urinprøve.

 

I onsdags d 25. var Frodo og Scott til endnu en gang træning hos Tina Mette Jørgensen i Ringsted. De var kun mødt to til træning, så der blev trænet igennem med bla vendinger, så det var en meget træt Frodo der kom hjem.

 

Lørdag d 21. var vi hjemme hos Nicholas og Kisa. Vi fik rigtig lækker mad. Kyllingebryst med pikant ost og bacon, på en bund af gulerødder, rød peber, springløg og madlavningsfløde med frisk pasta og flute til. MUMS. Aften stod på håndbold, en meget nervepirrende kamp - men Danmark vandt :-) Og så Grand Prix. Rigtig hyggelig aften i super selskab.

 

19/01-12:

I tirsdags d 17. havde Malthe-katten fødselsdag. Han blev 15 år og er still going strong.

 

Så er der købt billetter til Mick Øgendahls Spas i tivoli, med en menu på Hard rock cafe inden.

 

I mandags d 16. var Cimba til dyrlægen for yderligere undersøgelse. Han fik taget røntgen og scannet blæren, og på scanningen kunne de se en masse sorte prikker/grus. Så Cimba er igen sat i penicillin behandling i 10 dage samt noget specielt dåsemad som skal høve ph værdien, så grus/sten bliver opløst. Han skal ned og scannes igen om ca 10 dage for at se om det har hjulpet.

Cimba var godt grokky efter bedøvelsen hos dyrlægen, så han fik en friaften på sofaen, mens Scott tog til træning i HAC med Frodo.

 

13/01-12:

Her til morgen har Cimba været til kontrol hos dyrlægen ( efter sin blærebetændelse i julen ). Dyrlægen lagde et kateter på Cimba og tog en urinprøve. Dyrlægen ringede så her til formiddag og fortalte at der var fundet krystaller i urinen, så Cimba skal til yderligere undersøgelser på Mandag. ØV.

 

I onsdags var Scott og Frodo til træning i Ringsted hos Tina Mette Jørgensen. Det havde været rigtig godt og Frodo opførte sig eksemplarisk og blev hos Scott. De skal af sted til træning hos Tina Mette i alt 4 gange. Så der er håb forude - så måske Frodo skal prøve at starte til stævner igen i år.

 

Mandag d 9. startede træningen op igen i Herringløse. Frodo var rigtig god og havde masser af fart på.

Cimba var også rigtig god, men han er efterhånden også rigtig stabil, og tager bare forhindringerne som om han aldrig har gjort andet.

 

07/01-12:

Så er et nyt år skudt i gang.

Cimba er kommet sig helt over sin blærebetændelse, sluttede penicillinbehandlingen i går.

 

D. 2 Januar blev Susanne 38 år. Vi havde begge to fri fra arbejdet og havde en hyggelig dag. Om aften var vi ude at spise på en Italiensk restaurant ” La Rustica” sammen med Susannes mor.

 

Vi skal også huske at prale af at Cimba er blevet Årets agility terrier 2011 for mellem hunde, med i alt 117 point. SUPER HUNDEN !!!!!!!!

Frodo deltog også i konkurrencen for de små hunde og blev nr 8 ( sidste pladsen ) med 15 point.

Tillykke til Mette Olesen med Abby som vandt hos de små hunde og til Harriet Andersen med Karla som vandt hos de store hunde.

 

Nytårsaften var Susanne på arbejdet, men havde fri kl 22, så hun var hjemme til at skåle nytåret ind. Hundene tog det pænt da der blev fyret af, selv Chili som ellers plejer at være bange var helt rolig i år - måske fordi det kniber med at se og hører efterhånden :-)

 

Rigtig godt nytår

Velkommen til 2012

 

27/12-11:

Sidste nyt om Cimba er, at han har det væsentligt bedre og at penicillinen er begyndt at virke.

Han har sovet hele natten - JUBIII.

Vi opdagede d 25 at når han tissede var der blod i urinen. Det tog til natten til 2. juledag, hvor Cimba rendte rundt det meste at natten og læggede urin og blod, så Susanne fik ikke sovet ret meget den nat, da hun rendte rundt og tørrede op efter Cimba.

2. juledag ringede Scott til vores dyrlæge, som er med i en vagtordning her i Roskilde, men han blev henvist til Københavns Dyrehospital. Så der kørte Scott ind med Cimba. De tog en urinprøve og fandt ud af at han havde blærebetændelse. Det havde vi godt på fornemmelsen, for det havde Cimba også for godt et halvt år siden, med samme symptomer. Det kostede lige 3000 kr og en kontrol igen om 10 dage hos egen dyrlæge pga forhøjet hvide blodlegemer i urinen.

 

25/12-11:

Juleaften var vi hjemme hos Scott’s forældre. En hyggelig juleaften som til tider var lidt hektisk.

Vi startede med eftermiddagskaffe, så blev der danset om træet og julemanden kom forbi med nogle gaver til børnene. Aftensmaden stod på kalkun ( den amerikanske udgave med tilbehør ) og flæskesteg og selvfølgelig ris a la mande til dessert. Og Marc fik mandlen :-)

Så stod den ellers på julegaver. Da børnene var faldet lidt til ro, raflede vi om pakker.

Billeder fra juleaften kan ses her.

 

Rigtig glædelig jul

 

18/12-11:

I går var Scott og Frodo på kursus i springteknik og fremdrift. Kurset blev holdt af Tina Mette Jørgensen i Sjællands Agility Center i Ringsted. Det havde været et godt kursus og det var en meget træt Frodo der kom hjem.

 

Torsdag aften var vi hjemme hos Scott’s forældre til spisning. Rigtig hyggeligt.

 

14/12-11:

Ja så er vi godt inde i December, og de fleste julegaver er købt.

 

Cimba er tilmeldt til det første stævne i 2012, og vi må se om ikke også Frodo bliver klar til at løbe lidt mere seriøst i det nye år.

 

Scott og Frodo er tilmeldt et agility-kursus, som strækker sig over 4 onsdage i Jan/Feb 2012. Kurset afholdes af Tina Mette Jørgensen.

 

I weekenden her d 10-11 Dec havde vi Susannes mor på besøg. Så der blev rigtig jule-hygget og bagt.

Om lørdagen var vi en tur på kirkegården og lægge en krans hos Susanne’s far.

 

I slutningen af November blev Scott og 9 andre trænere og kommende trænere ekskluderet fra TAK, pga de havde klaget over den dårlige stemning der var specielt internt i klubben. Så nu har han masser af tid til at træne vores egene hunde.

 

D  20 Nov. var Scott og Cimba på agility kursus i HAC med Lene Wøhliche som instruktør. Det var et rigtig godt kursus - og nye ideer kan man jo altid bruge.

 

Weekenden d 12-13 nov, stod i familiens tegn.

Om lørdagen var vi til vores nevø, Magnus’s fødselsdag, med boller og lagkage og senere dejlig mad.

Søndag holdt vi Scott fødselsdag med Brunch kl 10. Det var rigtig hyggeligt og dem der blev fik senere pizza.

 

05/11-11:

I går blev Scott 40 år. Det var en stille og rolig men hyggelig dag. Vi havde begge to taget en

fridag og var ude og spise god mad på Rib House om aften.

Vi glæder os til at fejre dagen med resten af familien i næste weekend.

 

02/11 var vi en tur i biffen, hvor vi så Tintin i 3D.

 

29/10 var vi til Nicholas’ 33 års fødselsdag, til boller, lagkage og pizza.

 

16/10-11:

I går var vi til formentlig årets sidste stævne. Vallensbæk Agility Sport ( VAS ) afholdte uofficielt sjællandsmesterskab.

Cimba blev disket i sp løbet, på slalomen da han sprang den sidste pind over. For sjov løbet gik rigtig godt, her galt det om at være fejlfri og være tættest på den hemmelige banetid. Cimba blev nr 3 (ud af samtlige størrelser ) og bedste mellemhund. Han løb et kanon ag løb og blev nr 1. I kampen om at blive sjællandsmester blev han nr 5.

For sjov løbet kan ses her eller under videoklip.

Ag løbet kan ses her eller under videoklip.

 

01/10-11:

Der er lagt en ny video op af Cimba fra DM. Se den her eller gå ind under videoklip.

Der er lagt en ny video op af Frodo til træning i HAC. Se den her eller under videoklip.

 

24/09 var vi til Heidis ( svigerinde ) 40 års fødselsdag, som blev holdt som et surprise party.

 

13/09-11:

I  weekenden d 3 og 4 september afholdt DKK deres agility DM, og Scott og Cimba skulle deltage for første gang. Vi havde lejet en dejlig hytte på Ribe Camping fra fredag til mandag. Westierne blev afleveret i Ejby hos Scott forældre og Pia passede Malthe.

Lørdag blev der løbet spring individuelt og hold. Holdet som Cimba løb på, Krøller eller ej, bestod af 2 Mellem Pudler ( Poul m Lucky og Susanne m Mille ) en Parson Russell ( Tina m Chargo ) og Cimba. Cimba løb som 2,er og løb et rigtig flot og fejlfrit løb. Holdet lå på en 3. plads efter lørdagens løb. I individuelt lavede Cimba en slalom fejl og lå på en 16. plads.

Søndag blev agility individuelt og hold løbet. Også her løb Cimba fejlfrit - super hund. Holdet endte på en samlet 3. plads og fik bronze. I  individuelt fik Scott Cimba disket på slalom og de endte på en samlet 21. plads.

Det var en rigtig hyggelig weekend i det Jyske og vi er godt tilfredse med resultatet.

 

D. 27/8 var vi til et MEGET vådt stævne i Vor Frue. Vi havde kun tilmeldt Frodo, da det var et klasse 1-2. Inden stævnet var startet væltede det ned med regn og det lynede og tordnede, så starten blev udskudt. Regnen fortsatte hele dagen og vi lå på et tidspunkt under vand, så vi måtte flytte teltet.

Frodo kom kun igennem en bane, de 3 andre løb han enten ud af banen eller også så stod han stille. Så nu får han en lang stævne pause.

 

D 15-21/8 var vi på ferie i Karrebæksminde/Enø. Skøønt sted og vejret var heldigvis med os. Vi havde kun en dag med halv dårligt vejr.  Vi var bla en tur på Holmegårds glasværk og på Karrebæksminde kro og spise stor buffet. Om lørdagen havde vi meldt Frodo til stævne i Skælskør. 4 løb - 4 disk, så behøves der ikke siges mere. Billeder kan ses her.

 

D. 6-7 /8 var vi til DKK stævne i Albertslund. Cimba fik en 2. plads om lørdagen i spring åben, og om søndagen fik han den sidste kvalifikation i spring åben til DM. Så vi skal til DM for første gang.

 

D. 31/7 var vi til barnedåb i Vindinge. Det var Olivia der skulle døbes og Susanne stod fadder. Dejligt med

alle de børn man kan være fadder til. Dåben gik godt og Olivia græd ikke over at få vand i hovedet.

Bagefter var der frokostbuffet hos Nicholas og Kisa.

 

D. 22/7 havde vi 11 års bryllupsdag - som tiden dog går. Om 1½ år hedder det kobberbryllup. Puha

 

D. 10-16/7 var vi til agility stævne en hel uge, Dania Cup. Både Cimba og Frodo var tilmeldt. Vejret var perfekt - måske lidt for varmt foe en hund. Frodo gennemførte 3 ud af 6 løb og fik om lørdagen en 3. plads.

Cimba havde 3 løb hver dag, og lavede nogle enkelte gode placeringer. Men alt i alt en rigtig hyggelig uge med gode naboer

 

04/07-11:

Søndag d 26/6 var vi til Williams 3 års fødselsdag. Det var rigtig hyggeligt, med boller, kage, lagkage

og varm kakao. Og så fik Susanne endelig set Olivia og Sofia for første gang - søde små unger.

 

Siden sidst er der sket det fantastiske at Frodo har (måske) lært at blive på banen til stævner.

 

D 25/6 var vi til Midsommer Cup i Vor Frue - et for sjov stævne. Frodo var tilmeldt i ag  og sp

begynder og tunnelkuller begynder. Cimba var tilmeldt i ag og sp øvet og tunnelkuller og teknik/

fart øvet.

I Frodos første løb som var sp, løb han ud af banen da han næsten var kommet hele vejen

igennem. Surt. Men i ag og tunnelkuller gennemførte han begge løb og bleb nr 2 i ag og nr 3 i

tunnelkuller - JUBIIII

Cimba gik det knap så godt med, blev disket i et par løb , men også dejligt at det for en gangs skyld

var Frodo der høstede præmier.

 

D 18-19/6 var Scott til stævne i Albertslund. Begge Russeller var tilmeldt - det må jo lykkedes for Frodo at blive på banen på et tidspunkt.

Cimba havde nogle rigtig gode løb. Blev nr 4 i AgÅ og nr 11 i SpÅ om søndagen og fik sin anden dm udtagelse i Ag og sin første i Sp. Yderligere fik han sit 1. cert i Sp klasse 3 om Søndagen.

Igen præsterede Frodo og løbe ud af banen i de fleste løb.

 

D 12/6 var vi til Annis (Susannes mor) fødselsdag. Hun blev 64 år d 4/6. En rigtig hyggelig dag med god mad, dog ikke på grillen, som det skulle have været.

 

D 29/5 var vi til stævne i Hillerød. Også denne gang var begge Russeller tilmeldte. Det var en hanlvkold fornøjelse med regnbyger af og til. Karen ( vores opdrætter ) kom og besøgte os u teltet - rigtig hyggeligt. Og Frodo blev mægtig forskrækkede da Karen råbte højt af ham i den ene løb, hvor han var på vej ud af banen, så det turde han ikke gøre lige hvor hun stod.

Desværre lavede ingen af hundene de bedste resultater, når nu Karen var kommet for at se dem i aktion.

 

26/05-11:

Hold da op det er længe siden, at siden her er blevet opdateret.

Der er sket en hel del siden sidst.

 

D 14/5 var vi til Hvalsø Cup. Frodo var tilmeldt til 4 løb og det samme var Cimba.

Frodo blev disket i alle sine løb, da han løb ud af banen alle gangene. Mon ham nogensinde lærer at det er på banen det foregår.

Cimba løb godt. I Ag3 blev han nr 4 med 5 fejl, og i AgÅ blev han nr 9 med 0 fejl og fik sin 1. DM placering. Så nu mangler han bare en’ mere i AgÅ og to i SpÅ.

Resultaterne kan ses under Stævner/Resultater 2011-

 

D 3/5 blev Susanne indlagt på Roskilde Sygehus, efter flere uger med diarre. Susanne blev indlagt pga at hun ingen salt eller mineraler havde tilbage i kroppen, og hendes nyrefunktion var temmelig dårlig. Efter flere dagen med drop, begyndte blodprøverne stille og rolig at blive pænere. Fredag d 6, blev hun sat i penicillin behandling, da der blev fundet bakterier i tarmen. Dejligt der endelig kom lidt skred i det. Susanne blev udskrevet d 10/5, og skal være i penicillin behandling til d 29/5.

 

D 7-8/5 skulle Scott havde været til stævne i Hillerød med Frodo og Cimba, dette meldte han fra da Susanne var indlagt.

 

D 30/4-1/5 var Scott til stævne i Albertslund, med Frodo og Cimba.

Det var Frodos første udendørs stævne. Frodo blev disket i 2 løb og kom igennem 2 løb med en masse fejl. Han har det med at løbe ud af banen, for der er SÅ mange andre søde hunde man lige skal hilse på.

Cimba løb nogle ok løb, men lavede også en del bane fejl.

Resultaterne kan ses under Stævner/Resultater 2011

 

Og så er familien blevet forøget med 2 børn og en lille hund.

 

D 17/4 blev Nicholas og Kisa forældre til en lille pige. Så nu har de en’ af hver. Scott var oppe og se hende dagen efter, desværre måtte Susanne melde pas, da hun var syg.

 

D 30/3 blev Marc og Katja forældre til en lille pige. Så nu har de to piger.

 

D 28/3 fik vi mail om at Thomas og Ana havde fået ( købt ) en lille hundehvalp. En 8 uger gammel Chihuahua, som hedder Messi.

 

D 20/3 var vi i Bjæverskov til gravtræning med Frodo. Det var første gang han skulle prøve det. Og det var ingen succes. Frodo var bange for ræven og da den hvæsede af ham, vendte han ryggen til den, for hvis man ikke kan se den - ja… så er den der nok ikke. Vi prøver nok igen til August når de holder familiedag dernede, for der får de lov til at lege med rævehaler og lign. Så kan det være at han bliver lidt mere tændt på det.

 

 

28/02-11:

Så er det vist på tide at hjemmesiden bliver opdateret!!!

I går var vi til årets første stævne. Det blev afholdt indendørs i Vallensbæk. Frodo og Cimba var tilmeldt - så det var Frodos store debut, og det vat ingen succes. I Sp1 kom han halvvejs igennem banen da den dobbelte banetid var gået og blev derfor fløjtet ud. I Ag1 kom han over det første spring og vendte om og løb ud af banen.

Cimba havde til gengæld nogle gode løb. Han blev disket i det ene Ag3 og Sp3 løb, det var mest Scotts fejl.

I det andet Ag3 løb blev han nr 4 med 0 fejl og kun 0,02 sek fra sit første cert. SURT. I sp3 blev han også nr 4 men havde 2,72 sek i tidsfejl.

 

Der er lagt en lille video op, med Cimba og Frodo til hundesvømning. Se den under video eller klik her.

 

06/01-11:

Så er et nyt år begyndt, og vi håber at alle kom godt igennem jul og nytår.

Susanne sluttede det gamle og startede det nye år med at være syg, så vi havde en stille og rolig nytårsaften sammen med Pia og hendes to hunde.

 

Frodo og Cimba er startet op til svømning i Tåstrup, og det går rigtig godt. Cimba havde jo prøvet det før, men det var nyt for Frodo. I starten gik det ikke så godt, men nu har han fået en rigtig god

svømmeteknik - han svømmer faktisk bedre end Cimba.

 

Der er også så småt kommet gang i stævne-kalenderen for i år. Og Frodo og Cimba er meldt til årets første stævne. Det bliver Frodos debut til et officielt stævne så vi må se hvordan det kommer til at gå……….

Fam. Pekilidi